Sensor Grinding Technology
A La Specialista az egyedi őrlési szenzornak köszönhetően mindig a megfelelő őrölt kávé mennyiséget biztosítja.
Smart Tamping Station
Az őrlést követő legfontosabb eleme a kávészítésnek a megfelelő tömörítés. A La Specialista integrált tömörítőjének köszönhetően az őrlés és tömörítés egy zárt rendszerben történik. A rendszer optimális súllyal tamperálja az adott őrölt kávé mennyiséget, megfelelő ellenállást biztosítva a vízzel szemben.
Active Temperature Control
A tökéletes espresso alapkövetelménye a főzési ciklust végigkisérő stabil vízhőmérséklet. Két különálló fűtőrendszer működik a kávéfőzőben, hogy biztosítsa egyrészt a kávéfőzéshez szükséges optimális hőmérsékletet, illetve a gőz fejlesztést a tejhabosításhoz.
Advanced Latte System
A magas nyomáson működő manuális tejhabosító két funkcióval rendelkezik: FLAT funkcióval forró tejet, FOAM funkcióval tejhabot készíthetünk.
- Szenzoros darálási technológia az egyenletes őrlési mennyiségért
- Smart Tamping Station az ideális tömörítésért, egyetlen mozdulattal, a megfelelő nyomással, felfordulás nélkül.
- Active Temperature Control szabályozza a hőmérsékletet a megfelelő kivonatolásért
- Állítható tejhabosító a bársonyos textúrájú tejhabért, vagy forró tejért
- Gyors elkészítés a három előre programozott receptnek köszönhetően